Nieuws

Basiscursus Schminken

In oktober en november zijn de Basiscursus Schminken weer van start gegaan. Vier avonden vol enthousiaste cursisten die aan de slag gaan met sponsjes, penselen, blenden, druppels en kleuren. Vanuit de basiscursus kan er een vervolg workshop gevolgd worden waar men zijn of haar certificaat Basis schminken kan halen.

Ook een schmink workshop volgen? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Verhuisbericht

Heugelijk nieuws. Vanaf nu kunt u bij ons terecht aan de:

Winkler Prinsstraat 10
9403 AZ Assen

Een centraal liggend en bijzonder toegankelijke locatie. U kunt hier ruimschoots gratis parkeren. Dit is tevens de nieuwe locatie voor afhalen en retour. Wilt u een feestje, evenement of activiteit bespreken? Kom gerust langs de koffie staat klaar.

Hmm die vraagtekens op de foto, gek? Mogen we hier later even op terugkomen.

KidsFun Assen 2021
Heb je het al gehoord??
Fun & Feestverhuur Assen organiseert samen met Pand17  KidsFun Assen. In de herfstvakantie kun je op 21 en 22 oktober volledig uit je dak🥳
1600m2 indoor springen, klimmen, klauteren, dansen, bouwen en feesten🤩.
Tickets reserveer je op pand17.nl/tickets
Ouders betalen géén toegang. Hoe leuk en betaalbaar is dat🙌
Tuttemien merchandise

Onlangs is Tuttemien uitgebracht als cartoon. Zo zag je haar al voorbij komen op social media, op diploma's en kleurplaten. Maar nu heeft ze haar eigen merchandise!. Vanaf nu kun je na een geslaagd feestje nog extra lang nagenieten van de gekke streken van Tuttemien. We hebben momenteel T-shirts, sleutelhangers, mokken, petten, ontbijt bordjes en drink bekers. Een blijvende herinnering voor je kinderen. Je vind de merchandise onder de tegel Artiesten & Animatie.

Promo Greenledwalls

De hele maand maart pronkt onze promo op de Ledwall langs de A28. Heb jij ons al gespot? Het seizoen staat voor de deur en op deze wijze proberen wij onszelf wat meer onder de aandacht te brengen. En in het bijzonder Tuttemien! staat ze er mooi op hé.
Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste aanbiedingen en acties.
#slimmesnelwegreclame

Sprezzatura Italië Weekend

Op 29 september organiseren wij in samenwerking met Vaart in Assen, Drents Museum en de binnenstad Assen het Sprezzatura Italië Weekend. Dit ter afsluiting van het zomerseizoen Sprezzatura. Een voorstelling die te zien is in het Drents Museum. Die dag hebben wij op vier verschillende pleinen springkussens, attracties, animatie, Italiaans ijs, muziek, dans, workshops en meer. We zien u graag op 29 september in de Asser binnenstad.

Ciao!

Frisse Website

Welkom op onze vernieuwde website. Achter de schermen is door onze webhost keihard gewerkt om de site frisser, toegankelijker en overzichtelijker te maken. We zijn bijzonder blij met het resultaat. Ook onze nieuwste items vindt u nu op de site. Kijk eens bij bedrijfsuitjes, events en ballonnen voor inspiratie. Ook De Gebroeders hebben aan uitbreiding gedaan. Vanaf vandaag het uitgebreidste aanbod Foodtrucks in Assen. Iets huren of reserveren? Bel of mail ons gerust.

Nieuw: Bedrijfsuitjes

Vol trots presenteren wij hier ons nieuwe item: Bedrijfsuitjes. Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor activiteiten met familie, collega's en teamgenoten. Van actief tot ontspannend voor jong en oud. Geniet van de dag en de activiteiten die wij voor u verzorgen. Tevens kunt u kiezen voor een foodtruck ter afsluiting van de activiteit. Compleet, verzorgd, voordelig maar bovenal geslaagd is wat we willen overbrengen.

HoHoHo!

Nog heel even en de mooiste dagen van het jaar komen er weer aan. Gezellig met familie of vrienden. Wie mag er niet ontbreken? Juist de Kerstman. U kunt bij ons terecht voor een kerstman voor bedrijven, winkels, scholen, verenigingen of kerstmarkten. Naar gelang kunnen wij: uitdelen van presentjes, uitdelen van traktatie, foto moment met kinderen of families, rondlopen op evenement, kerstgroet brengen, kerstpakketten uitdelen aan personeel, klanten of relaties.

Nieuw: Race Circuit

Waan je Max Verstappen op dit geweldige  Race Circuit. Het lijkt wel het TT circuit in Assen. Deze prachtige attractie verhuren wij inclusief voertuigen. Wat dacht je van elektrische autootjes zoals Porsche en Mercedes. Maar ook skelters, quads en een heuse Pony waar je op kan rijden.

Nieuw!
Voor scholen, bedrijven, verenigingen en feestjes hebben wij deze flitsende uitdeelt kraam. Deze opvallend en verrijdbare kraam is geschikt voor het uitdelen van suikerspin, popcorn, nachos, poffertjes enzovoort.
Ook te huren met een van onze machines.
Nieuw!

Heb jij een vaste hand en je zenuwen onder controle? Deze bibberspiraal vraagt uiterste concentratie. Haal jij het eind of gaat de sirene van de brandweerauto? Leuk in combinatie met een van onze andere oud Hollandse spellen.

En nog een !

We hebben een 3e winnaar! Jeroen Hummel wint de ijskar van De Gebroeders op locatie. Als doel gaf hij de Jan Thiesschool in Rolde aan. Op naar Rolde dus. Jeroen van harte gefeliciteerd.

De tweede winnaar
En ook de tweede winnaar is bekend. Silvia Roggen wint een geheel verzorgd schmink feestje met Tuttemien. Dat zal een vrolijke boel worden.
Hou onze Facebook pagina in de gaten voor nieuwe acties.
En de winnaar is ....
De kop is eraf en we hebben een winnaar: Sabina Willemsen de Koning wint het springkussen Monkey voor een dag. Ze wacht er nog even mee tot het weer wat aantrekkelijker is. Maar wat in het vat zit verzuurt niet!
Hou onze Facebook pagina in de gaten voor de volgende actie.
Nieuwe Website!

Welkom op de nieuwe website van Fun & Feestverhuur Assen. We zijn er enorm trots op en wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina. Om de opening  extra feestelijk te maken gaan we een aantal weken prijzen weggeven. Like en deel onze Facebook pagina en je maakt kans op prijzen als: springkussen Monkey voor een dag, een compleet verzorgd schmink feestje, een ijsbuffet aan huis. Houdt de Facebook pagina of de website in de gaten voor de acties en winnaars.

Succes met liken en delen.

Tuinland

Afgelopen zaterdag waren Tuttemien en De Gebroeders bij Tuinland Assen. Tijdens de Najaarsmarkt waren er diverse kraampjes, demonstraties, eten en drinken, knutselen en schmink. Tuttemien zorgde voor de nodige kloddertjes verf en De Gebroeders deelde Drentse bruune bonen met spek uit. Het was een geslaagd evenement met veel blije kinderen en gezellige mensen.

Crazy Cones!
IJsfiets

Wilt u een ijskar huren? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Vanaf nu hebben wij een tweede bakfiets met heerlijk schepijs. Deze fiets is een perfecte aanvulling voor uw (personeels) feest, bruiloft, markt, vierdaagse of festival.

Ook zullen we bij mooi weer met regelmaat rond rijden in de wijk Marsdijk (Assen). Hoort u de sirene dan zijn we vlakbij en kunt u genieten van heerlijk ijs.

Bij Fun & Feest
geniet u nog het meest!
funenfeestassen-logo
facebook-squareinstagram