Lasergame Bedrijfsuitje

Het lasergame bedrijfsuitje verzorgen wij op een prachtige outdoor locatie in Assen. Een spannende activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Gooi al je enthousiasme in de strijd om je collega's te grazen te nemen. Welk team gaat er met de overwinning vandoor?  Moe maar voldaan wacht er een Foodtruck op jullie met heerlijk eten en drinken.
€ 25,- p.p. voor 2 uur Lasergamen
€ 45,- p.p. voor 2 uur Lasegamen + 2 uur Foodtruck

De prijzen gelden voor min. 10 personen. De Foodtruck is afgestemd op uw wensen en inclusief drinken (bier, wijn en frisdrank)  

 
Hoe werkt het:
Jullie worden in twee teams verdeeld. Stel je slim op om je tegenstanders zo vaak mogelijk te treffen met je laserstraal, want daarmee verzamel je punten. Raak je per ongeluk een teamgenoot? Helaas, dan krijg je strafpunten. Die krijg je trouwens ook als je zelf wordt geraakt, naast dat je dan enkele seconden niet meer mag deelnemen aan het spel. Spanning en sensatie dus. Tevens hebben we targets die strategisch geplaatst kunnen worden om "verover de vlag" te kunnen spelen. Zodra het spel afgelopen is, komen jullie weer bij elkaar. Dan is het natuurlijk de grote vraag wie er heeft gewonnen. Dat weet jullie begeleider, die bekend maakt welk team er met de zege vandoor gaat. Voor het winnende team hebben we een leuke trofee.
Bij Fun & Feest
geniet u nog het meest!
funenfeestassen-logo
facebook-squareinstagram