funenfeest-header2

Sinterklaas & Kerst Arrangementen

Pietenpret

Voor winkelcentra, scholen en verenigingen hebben wij het doldwaze Pietenpret. Een geweldig evenement waarbij kinderen samen met de Pieten hun eigen Pietendiploma gaan halen. Maar die krijg je niet zomaar, daar gaat een heel parcours aan vooraf. Zo mag je daklopen, je strooi techniek oefenen, kadootjes vangen, Pakjes gooien, Amerigo temmen en nog veel meer. Wat een pret! Uiteindelijk krijgt iedereen zijn of haar Pietendiploma en wat lekkers mee naar huis.

Vanaf € 299,-

Schmink Piet

Voor scholen, Sint vieringen, winkels en bedrijven hebben wij onze Schmink Piet. Geheel in stijl schminkt ze de meest mooie creaties. Denk aan Pietjes, Sint, pepernootjes, kadootjes en meer. Onze schmink Piet is een graag geziene gast op elk Sinterklaas evenement. Wij stemmen met u af of er een volledige of roetveeg Piet gewenst is.

€ 95,- voor 2 uur schminken
€ 40,- voor elk volgend uur

Ballon Piet

Geheel in stijl komt onze ballon Piet prachtige ballonnen vouwen voor jong en oud. Pietjes, mijters, paardjes en Sint zelf hoe leuk is dat? We komen graag op uw Sinterklaas evenement. Denk hierbij aan Sint viering voor scholen of bij winkels en bedrijven. Kies voor een upgrade van uw evenement met een van onze ballon Pieten. Naar wens kunnen wij voorzien in volledig of roetveeg Piet.

€ 149,- voor 2 uur ballonvouwen
€ 50,- voor elk volgend uur

Sint Stokvangen

Dit welbekende Hollands vangspel is aangepast naar het Sinterklaas feest. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk stokken te vangen. Maar welke valt er als eerste? Speciaal voor Sint zijn de stokken versierd met jute zakken van Piet.

Prijs € 30,-

Piet deelt uit!

Een leuke en tevens lekkere ervaring zijn onze uitdeel arrangementen. Geheel verzorgd door een van onze Pieten. Naar wens deelt hij: poffertjes, wafels, suikerspinnen, popcorn, warme chocolademelk of glühwein uit. Dit stemmen wij samen met u af. Deze arrangementen zijn een prachtige aanvulling op uw Sinterklaas evenement. Vraag ons naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

vanaf € 190,-

Knutsel Piet

Wilt u een extra element voor uw Sinterklaas evenement dan is onze Knutsel Piet een creatieve aanvulling. Samen met de kinderen maakt ze sneeuwpopjes, stoombootjes, mijters, Amerigo, Pieten maskers en nog veel meer. Wij zorgen voor alle materialen. Iedereen krijgt zijn of haar knutsel als aandenken mee naar huis.

€ 299,- voor 4 uur knutselen
€ 60,- voor elk volgend uur

Kerstman

We naderen het eind van het jaar. Dat is voor velen de fijnste tijd van het jaar. Familie, lekker eten, een kerstboom en natuurlijk mag de kerstman ook niet ontbreken. Bij ons kunt u de Kerstman boeken voor: Huisbezoek, winkel(centra), bedrijven, scholen en verenigingen. Op verzoek kunnen wij bijvoorbeeld kerst lekkernijen uitdelen, op de foto met de kerstman, meet & greet, kerstpakketten uitdelen of aanwezig zijn bij uw kerstborrel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De Kerstman is ook een graag geziene gast bij ziekenhuizen en verzorgingshuizen.

€ 190,- per 2 uur
€ 450,- per 4 uur + Kerstelf

Mickey & Minnie Mouse Kerst

Wat doet het altijd goed op een evenement? Juist een meet and greet. Aankomende december kun je een heuse meet and greet reserveren met Mickey & Minnie Mouse. Ze zijn helemaal in kerstsfeer. Ze hebben hun kerst outfit al aan en delen traktaties uit. Wat een feest! Op de foto met Mickey & Minnie mag natuurlijk niet ontbreken.

Vanaf € 199,-

Kerst Elf met schmink

Voor kerstmarkten, scholen, kerstvieringen, winkels en bedrijven hebben wij onze Schmink Elf. Geheel verkleed schminkt ze de meest mooie kerst creaties. Denk aan de kerstman, sneeuwpop, kerstboom en natuurlijk Rudolph het rendier. Onze schmink elf is een graag geziene gast op elk kerst evenement.

€ 95,- voor 2 uur schminken
€ 40,- voor elk volgend uur

Kerstmuts Vangspel

Hohoho! Let op de kerstmutsen kunnen elk moment vallen. Heb jij een snel reactie vermogen om ze allemaal te vangen? Dit spel kan gerust in de zomer gespeeld worden, je trekt in ieder geval wel de aandacht. We hebben dit spel in meerdere varianten.

€ 30,- per dag

Kerst Elf ballonvouwen

Geheel in stijl komt onze kerst elf prachtige ballonnen vouwen voor jong en oud. Sneeuwpopjes, kerstmuts, rendier, kerstman hoe leuk is dat? we komen graag op uw kerst evenement. Denk hierbij aan kertmarkten, kerstborrel, kerstviering of bij winkels en bedrijven. Kies voor een upgrade van uw evenement met een van onze kerst elfen.

€ 149,- voor 2 uur ballonvouwen
€ 50,- voor elk volgend uur

Kerst Poppen

Voor de mooiste tijd van het jaar hebben wij voor winkels, bedrijven, scholen en verenigingen deze opblaas items. Wij hebben onder andere de Kerstman, kerstboom en sneeuwman. Ze zijn verlicht en daarom ook s' avonds prima inzetbaar. De interne blazer is fluisterstil.

Prijs € 15,- per dag
€ 40,- per week
€ 149,- per maand

Kerstman deelt uit!

Een leuke en tevens lekkere ervaring zijn onze uitdeel arrangementen. Geheel verzorgd door de Kerstman. Naar wens deelt hij: poffertjes, wafels, suikerspinnen, popcorn, warme chocolademelk of glühwein uit. Dit stemmen wij samen met u af. Deze arrangementen zijn een prachtige aanvulling op uw kerst evenement. Vraag ons naar de mogelijkheden, we denken graag mee.

vanaf € 190,-

Knutsel Elf

Wilt u een extra element voor uw kerstmarkt of kerst evenement dan is onze Knutsel Elf een creatieve aanvulling. Samen met de kinderen maakt ze sneeuwpopjes, kerststerren, dennenboompjes, kerstmuts, rendier en nog veel meer. Wij zorgen voor alle materialen. Iedereen krijgt zijn of haar knutsel als aandenken mee naar huis.

€ 299,- voor 4 uur knutselen
€ 60,- voor elk volgend uur
Bij Fun & Feest
geniet u nog het meest!
funenfeestassen-logo

Fun & Feestverhuur Assen

Naoberdreef 78
9403 KL Assen
tel. 06 - 18 18 68 78
i
nfo@funenfeestassen.nl
tuttemien@funenfeestassen.nl

kvk nummer 69897182
btw nummer NL002155001B20
facebook-squareinstagram