funenfeest-header2

Sinterklaas & Kerst Arrangementen

Schmink Piet

Ja, ik heb interesse

Voor Sinterklaas intochten, scholen, Sint vieringen, winkels en bedrijven hebben wij onze Schmink Piet. Geheel verkleed schminkt ze de meest mooie creaties. Denk aan Pietjes, Sint, pepernootjes, kadootjes en meer. Onze schmink Piet is een graag geziene gast op elk Sinterklaas evenement. Wij stemmen met u af of er een volledige of roetveeg Piet gewenst is.

€ 95,- voor 2 uur schminken
€ 40,- voor elk volgend uur

Ballon Piet

Ja, ik heb interesse

Geheel in stijl komt onze ballon Piet prachtige ballonnen vouwen voor jong en oud. Pietjes, mijters, paardjes en Sint zelf hoe leuk is dat? We komen graag op uw Sinterklaas evenement. Denk hierbij aan intochten, Sint viering voor scholen of bij winkels en bedrijven. Kies voor een upgrade van uw evenement met een van onze ballon Pieten. Naar wens kunnen wij voorzien in volledig of roetveeg Piet.

€ 149,- voor 2 uur ballonvouwen
€ 50,- voor elk volgend uur

Sint Stokvangen

Ja, ik heb interesse

Dit welbekende Hollands vangspel is aangepast naar het Sinterklaas feest. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk stokken te vangen. Maar welke valt er als eerste? Speciaal voor Sint zijn de stokken versierd met jute zakken van Piet.

Prijs € 30,-

Piet deelt uit!

Ja, ik heb interesse

Een leuke en tevens lekkere ervaring zijn onze uitdeel arrangementen. Geheel verzorgd door zwarte Piet. Naar wens deelt hij: poffertjes, wafels, suikerspinnen, popcorn, warme chocolademelk of glühwein uit. Dit stemmen wij samen met u af. Deze arrangementen zijn een prachtige aanvulling op uw Sinterklaas evenement. Vraag ons naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

vanaf € 190,-

Knutsel Piet

Ja, ik heb interesse

Wilt u een extra element voor uw Sinterklaas evenement dan is onze Knutsel Piet een creatieve aanvulling. Samen met de kinderen maakt ze sneeuwpopjes, stoombootjes, mijters, Amerigo, Pieten maskers en nog veel meer. Wij zorgen voor alle materialen. Iedereen krijgt zijn of haar knutsel als aandenken mee naar huis.

€ 299,- voor 4 uur knutselen
€ 60,- voor elk volgend uur

Kerstman

Ja, ik heb interesse

We naderen het eind van het jaar. Dat is voor velen de fijnste tijd van het jaar. Familie, lekker eten, een kerstboom en natuurlijk mag de kerstman ook niet ontbreken. Bij ons kunt u de Kerstman boeken voor: Huisbezoek, winkel(centra), bedrijven, scholen en verenigingen. Op verzoek kunnen wij bijvoorbeeld kerst lekkernijen uitdelen, op de foto met de kerstman, meet & greet, kerstpakketten uitdelen of aanwezig zijn bij uw kerstborrel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De Kerstman is ook een graag geziene gast bij ziekenhuizen en verzorgingshuizen.

€ 190,- per 2 uur
€ 450,- per 4 uur + Kerstelf

Kerst Elf met schmink

Ja, ik heb interesse

Voor kerstmarkten, scholen, kerstvieringen, winkels en bedrijven hebben wij onze Schmink Elf. Geheel verkleed schminkt ze de meest mooie kerst creaties. Denk aan de kerstman, sneeuwpop, kerstboom en natuurlijk Rudolph het rendier. Onze schmink elf is een graag geziene gast op elk kerst evenement.

€ 95,- voor 2 uur schminken
€ 40,- voor elk volgend uur

Kerst Elf ballonvouwen

Ja, ik heb interesse

Geheel in stijl komt onze kerst elf prachtige ballonnen vouwen voor jong en oud. Sneeuwpopjes, kerstmuts, rendier, kerstman hoe leuk is dat? we komen graag op uw kerst evenement. Denk hierbij aan kertmarkten, kerstborrel, kerstviering of bij winkels en bedrijven. Kies voor een upgrade van uw evenement met een van onze kerst elfen.

€ 149,- voor 2 uur ballonvouwen
€ 50,- voor elk volgend uur

Kerst Poppen

Ja, ik heb interesse

Voor de mooiste tijd van het jaar hebben wij voor winkels, bedrijven, scholen en verenigingen deze opblaas items. Wij hebben onder andere de Kerstman, kerstboom en sneeuwman. Ze zijn verlicht en daarom ook s' avonds prima inzetbaar. De interne blazer is fluisterstil.

Prijs € 15,- per dag
€ 40,- per week
€ 149,- per maand

Kerstman deelt uit!

Ja, ik heb interesse

Een leuke en tevens lekkere ervaring zijn onze uitdeel arrangementen. Geheel verzorgd door de Kerstman. Naar wens deelt hij: poffertjes, wafels, suikerspinnen, popcorn, warme chocolademelk of glühwein uit. Dit stemmen wij samen met u af. Deze arrangementen zijn een prachtige aanvulling op uw kerst evenement. Vraag ons naar de mogelijkheden, we denken graag mee.

vanaf € 190,-
Bij Fun & Feest
geniet u nog het meest!
funenfeestassen-logo

Fun & Feestverhuur Assen

Naoberdreef 78
9403 KL Assen
tel. 06 - 18 18 68 78
i
nfo@funenfeestassen.nl
tuttemien@funenfeestassen.nl

kvk nummer 69897182
btw nummer NL194069278B02
facebook-squareinstagram